Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning för https://www.carpar.se

På denna sida hittar du ansvarsfriskrivningen av https://www.carpar.se, som görs tillgänglig av Etradon BV. I denna ansvarsfriskrivning anger vi under vilken bokning vi erbjuder informationen på vår hemsida till dig.

Immateriell äganderätt

Användningen av informationen på denna webbplats är gratis så länge du inte kopierar, distribuerar eller på annat sätt använder eller missbrukar denna information. Du får endast återanvända informationen på den här webbplatsen enligt lagstadgade föreskrifter.

Utan det uttryckliga skriftliga samtycket från Etradon BV är det inte tillåtet att återanvända text, fotomaterial eller annat material på denna webbplats. Den immateriella äganderätten tillhör Etradon BV.

Ingen garanti för noggrannhet

Om tillämpligt:

För priserna på vår hemsida strävar vi efter den mest exakta representationen av verkligheten och de avsedda priserna. Fel som uppstår och är igenkännliga som programmerings- eller typfel ger aldrig anledning att anspråk eller anta ett avtal eller avtal med Etradon BV.

Etradon BV strävar efter en webbplats som är så aktuell som möjligt. Om, trots dessa ansträngningar, informationen eller innehållet på denna webbplats är ofullständig och / eller felaktig, kan vi inte ta ansvar för detta.

Informationen och / eller produkterna på denna webbplats erbjuds utan någon form av garanti och / eller påstå korrekthet. Vi förbehåller oss rätten att ändra, ta bort eller återinstallera dessa material utan föregående meddelande. Etradon BV tar inget ansvar för information som finns på webbplatser som vi hänvisar till via hyperlänkar.

Tillägg

Om denna ansvarsfriskrivning ändras hittar du den senaste versionen av ansvarsfriskrivningen på https://www.carpar.se på den här sidan.